Alineaci贸

Modifica l'alineaci贸 del t铆tol del diagrama.

Algunes de les opcions no estan disponibles per a tots els tipus d'etiquetes. Per exemple, hi ha diferents opcions per a les etiquetes dels objectes 2D i 3D.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format 鈻 T铆tol (diagrames)

Gira el text

Defineix la direcci贸 del text del contingut de la cel路la. Feu clic a un dels botons ABCD per a assignar la direcci贸.

Roda ABCD

Podeu definir l'orientaci贸 del text de la variable fent clic a qualsevol punt de la roda. Les lletres "ABCD" del bot贸 corresponen al nou par脿metre.

Bot贸 ABCD

Assigna una orientaci贸 de text vertical per al contingut de la cel路la.

Icona de nota

Si definiu una etiqueta vertical per a l'eix X, el text es podr脿 retallar per la l铆nia de l'eix X.

Graus

Us permet introduir de manera manual l'angle de l'orientaci贸.

Icona de nota

Tingueu en compte que poden sorgir problemes en la visualitzaci贸 d'etiquetes si la mida del diagrama 茅s massa petita. Ho podeu evitar augmentant-ne el zoom o reduint-ne la mida de la lletra.