Taula de dades

Obre el diàleg Taula de dades on podeu editar les dades del diagrama.

El diàleg Taula de dades no estarà disponible si inseriu un diagrama basat en un full del Calc o en una taula del Writer.

Icona de nota

Alguns canvis només seran visibles després de tancar i tornar a obrir el diàleg.


Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza ▸ Taula de dades del diagrama (diagrames)

A la barra Formatació, feu clic a

Icona

Dades del diagrama


Premeu Maj+F1 i apunteu a un control per a saber-ne més coses.

Per a canviar les dades del diagrama

Quan creeu un diagrama basat en dades per defecte o copieu un diagrama en un document, podeu obrir el diàleg Taula de dades per a introduir les vostres dades. El diagrama mostrarà aquestes dades en una previsualització simultània.

Tanqueu el diàleg Dades del diagrama per a aplicar tots els canvis al diagrama. Trieu Edita ▸ Desfés per a cancel·lar els canvis.

  1. Inseriu o seleccioneu un diagrama que no estigui basat en dades d'una cel·la existent.

  2. Trieu Visualitza ▸ Taula de dades del diagrama per a obrir el diàleg Taula de dades.

    Les sèries de dades s'organitzen en columnes. La columna de més a l'esquerra defineix les categories o les etiquetes de dades respectivament. Els continguts d'aquesta columna sempre es formaten com a text. Podeu inserir més columnes de text per a utilitzar-les com a etiquetes jeràrquiques.

  3. Feu clic a una cel·la del diàleg i canvieu-ne els continguts. Feu clic a una altra cel·la per a veure els continguts canviats a la previsualització.

  4. Introduïu el nom de la sèrie de dades en el quadre de text que es mostra damunt la columna.

  5. Utilitzeu les icones que hi ha damunt la taula per a inserir o suprimir files i columnes. En el cas de les sèries de dades amb més d'una columna, només podreu inserir o suprimir sèries de dades senceres.

  6. L'ordre de les sèries de dades del diagrama és el mateix que el de la taula de dades. Utilitzeu la icona Mou les sèries cap a la dreta per commutar la columna actual amb la de la seva dreta.

  7. L'ordre de les categories o dels punts de dades del diagrama és el mateix que el de la taula de dades. Utilitzeu la icona Mou la fila cap avall per a commutar la fila actual amb la immediatament inferior.

Ens cal la vostra ajuda!