Barra de fórmules

Utilitzeu aquesta barra per introduir fórmules.

Quadre de noms

Mostra la referència de la cel·la actual, l'interval de les cel·les seleccionades o el nom de l'àrea. També podeu seleccionar un interval de cel·les, i llavors escriure un nom al Quadre de noms.

Quadre combinat Àrea del full

Quadre de noms

Funció

Obre l'auxiliar de funcions, que us permet crear fórmules interactivament.

Obre l'auxiliar de funcions, que us permet crear fórmules interactivament.

Icon Function Wizard

Auxiliar de funcions

Seleccioneu una funció

Insereix una funció d'un interval de cel·les en la cel·la actual. La funció pot ser Suma, Mitjana, Mínim Màxim o Compta. Feu clic en una cel·la, després en aquesta icona, seleccioneu la funció en la llista desplegable i, opcionalment, ajusteu l'interval de cel·les. O seleccioneu algunes cel·les en les quals s'inserirà el valor de la funció, i després feu clic a la icona. El resultat de la funció s'afegeix a la part inferior de l'interval.

Icona de Seleccionar una funció

Selecciona una funció

Funció

Afegeix una fórmula a la cel·la actual. Feu clic en aquesta icona, i després entreu a la línia d'entrada.

Icona

Funció

Cancel·la

Esborra el contingut de la Línia d'entrada, o bé cancel·la els canvis que heu fet a la fórmula existent.

Icona

Cancel·la

Accepta

Accepta els continguts de la Línia d'entrada, i després insereix els continguts a la cel·la actual.

Icona

Accepta

Línia d'entrada

Introduïu la fórmula que voleu afegir a la cel·la actual. També podeu fer clic a la icona de l'Auxiliar de fórmules per a inserir una funció predefinida a la fórmula.