Barra de propietats de l'objecte de dibuix

La barra de propietats de l'objecte de dibuix per als objectes que heu seleccionat al full conté ordres de formatació i d'alineació.

Línia

Definiu les opcions de formatació per a la línia seleccionada.

Icona Línia

Línia

Estil de la fletxa

Obre la barra d'eines Extrems de fletxa. Utilitzeu els símbols que es mostren per definir l'estil de l'extrem de la línia seleccionada.

Icon Line Ends

Estil de la fletxa

Estil de la línia

Seleccioneu l'estil de línia que voleu utilitzar.

Icona Estil de la línia

Estil de línia

Gruix de la línia

Select the thickness for the line. You can append a measurement unit. A zero line thickness results in a hairline with a thickness of one pixel of the output medium.

Icona Gruix de la línia

Gruix de la línia

Color de la línia

Seleccioneu un color per a la línia.

Icona Color de la línia

Color de línia

Àrea

Defineix les propietats d'emplenament per a l'objecte de dibuix seleccionat.

Icona Àrea

Àrea

Color de fons

Seleccioneu el tipus d'emplenament que voleu aplicar a l'objecte de dibuix seleccionat.

Icona Estil/emplenament de l'àrea

Estil/emplenament de l'àrea

Gira

Gira l'objecte seleccionat.

Icon Rotate

Gira

Anchor

Us permet commutar entre les opcions d'ancoratge.

Des de les barres d'eines:

Icon Anchor

Àncora

Porta al davant

Mou l'objecte seleccionat al principi de l'ordre d'apilament, de manera que quedi davant de la resta d'objectes.

Icon Bring to Front

Porta al davant

Envia al fons

Mou l'objecte seleccionat a darrere de l'ordre d'apilament, de manera que quedi darrere de la resta d'objectes.

Icon Send to Back

Envia al fons

Al primer pla

Mou l'objecte seleccionat davant del text.

Icon To Foreground

Al fons

Al fons

Mou l'objecte seleccionat darrere del text.

Icon To Background

Al fons

Alineació

Modifica l'alineació dels objectes seleccionats.

Icona

Alineació