Barres d'eines

Aquest submen煤 llista les barres d'eines que estan disponibles als fulls de c脿lcul. Aquesta vista general descriu la configuraci贸 predeterminada de la barra d'eines per al LibreOffice.

Barra Est脿ndard

La barra Est脿ndard 茅s disponible a totes les aplicacions del LibreOffice.

Barra de formataci贸

La barra de formataci贸 cont茅 ordres b脿siques per a aplicar una formataci贸 manual.

Barra d'eines

Utilitzeu la barra d'eines per accedir a les ordres m茅s utilitzades.

Barra de f贸rmules

Utilitzeu aquesta barra per introduir f贸rmules.

Barra Dibuix

La barra Dibuix cont茅 eines d'edici贸 d'煤s freq眉ent. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per a obrir una barra d'eines que cont茅 m茅s ordres.

Barra Cerca

La barra d'eines Cerca es pot usar per a cercar r脿pidament entre els continguts dels documents del LibreOffice.

Barra d'imatges

La barra d'imatges es mostra quan inseriu o seleccioneu una imatge en un full.

Barra de propietats de l'objecte de dibuix

La barra de propietats de l'objecte de dibuix per als objectes que heu seleccionat al full cont茅 ordres de formataci贸 i d'alineaci贸.

Barra de formataci贸 del text

La barra Formataci贸 de text que es mostra quan el cursor 茅s a un objecte de text, com ara un quadre de text o un objecte de dibuix, cont茅 ordres de formataci贸 i alineaci贸.

Barra Previsualitzaci贸 d'impressi贸

La barra Previsualitzaci贸 d'impressi贸 es mostra en triar Fitxer 鈻 Previsualitzaci贸 d'impressi贸.

Barra d'estat

La barra d'estat mostra informaci贸 sobre el full actual.

Insereix

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona per a obrir la barra d'eines Insereix, on podeu afegir gr脿fics i car脿cters especials al full actual.

Barra d'eines Classificaci贸

The Classification bar contains tools to help secure document handling.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File - Properties, Custom Properties tab) to store the classification policy as document metadata.