Full

Aquest menú conté ordres per a modificar i gestionar un full i els seus elements.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Trieu Full.

Insert Cells

Opens the Insert Cells dialog, in which you can insert new cells according to the options that you specify.

Insereix files

Insereix files a dalt o a baix de la cel·la activa El nombre de files inserides correspon al nombre de files seleccionades. Si no se selecciona cap fila, s'insereix una fila. Les files existents es desplacen cap avall.

Columnes

Insereix columnes a l'esquerra o a la dreta de la cel·la activa El nombre de columnes inserides correspon al nombre de columnes seleccionades. Si no se selecciona cap columna, s'insereix una columna. Les columnes existents es desplacen cap a la dreta.

Insereix un salt de pàgina

Aquesta ordre insereix salts manuals de columna o de fila per garantir que les dades s'imprimeixin correctament. Podeu inserir un salt de pàgina horitzontal sobre la cel·la activa o un salt de pàgina vertical a l'esquerra de la cel·la.

Suprimeix les cel·les

Suprimeix completament les cel·les, les columnes o les files seleccionades. Les cel·les de sota o de la dreta de les cel·les suprimides ompliran l'espai. Tingueu en compte que l'opció de supressió seleccionada s'emmagatzema i s'actualitza quan es torna a cridar el diàleg.

Suprimeix les files seleccionades.

Suprimeix les columnes seleccionades.

Suprimeix el salt de pàgina

Trieu el tipus de salt manual que voleu suprimir.

Insereix un full

Defineix les opcions que s'utilitzaran per inserir un full nou. Podeu crear un full nou o inserir un full existent des d'un fitxer.

Insert Sheet at End

Afegeix un full de càlcul nou a la fi del document.

Insert Sheet from file

Insereix un full des d'un altre fitxer de full de càlcul.

Enllaços externs

Insereix dades d'un fitxer HTML, del Calc, CSV o de l'Excel al full actual com a enllaç. Les dades s'han d'ubicar dins d'un interval amb nom.

Suprimeix el full

Suprimeix el full actual o els fulls seleccionats.

Clear Cells

Indica els continguts que han de suprimir-se d'una cel·la activa o d'un interval seleccionat de cel·les. Si se seleccionen diferents fulls, tots els fulls seleccionats quedaran afectats.

Cycle Cell Reference Types

Cycles between absolute and relative addressing of cell reference in the formula.

Fill Cells

Emplena automàticament les cel·les amb contingut.

Intervals i expressions amb nom

Us permet donar un nom a les diferents seccions del full de càlcul. Si doneu un nom a les diferents seccions, podreu navegar fàcilment pels documents del full de càlcul i trobar informació específica.

Intervals i expressions amb nom

Us permet donar un nom a les diferents seccions del full de càlcul. Si doneu un nom a les diferents seccions, podreu navegar fàcilment pels documents del full de càlcul i trobar informació específica.

Sheet Comment Menu

Opens a submenu with comments commands.

Rename Sheet

Aquesta ordre obre un diàleg que us permet assignar un nom diferent al full actual.

Hide Sheet

Hides the sheet.

Show Sheet

Displays sheets that were previously hidden with the Hide Sheets command.

Navigate Menu

Opens a submenu to navigate between sheets.

Sheet Tab Color

Opens a color selector window where you can assign a color to the sheet tab.

Sheet Events

LibreOffice Calc specific sheet events. You can assign a macro to each sheet event.