Edita

Aquest menú conté ordres per a editar el contingut del document actual.

Desfés

Reverteix l'última ordre o entrada que heu introduït. Per a seleccionar l'ordre que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Desfés a la barra Estàndard.

Refés

Reverteix l'acció de l'última ordre Desfés. Per a seleccionar el pas Desfés que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Refés a la barra Estàndard.

Repeteix

Repeteix l'última ordre. Aquesta ordre està disponible al Writer i al Calc.

Retalla

Suprimeix la selecció i la copia al porta-retalls.

Copia

Copia la selecció al porta-retalls.

Enganxa

Insereix el contingut del porta-retalls a la ubicació del cursor i reemplaça el text o els objectes seleccionats.

Enganxament especial

Inserts the contents of the clipboard into the current file in a format that you can specify.

Selecciona-ho tot

Selecciona tot el contingut del fitxer, del marc o de l'objecte de text actual.

Cerca

Commuteu la visibilitat de la barra d'eines de Cerca per a cercar text o navegar per un document per element.

Find & Replace

Finds or replaces text or formats in the current document.

Seguiment de canvis

Enumera les ordres disponibles per fer el seguiment de canvis al fitxer.

Compare Document

Compara el document actual amb el document que seleccioneu.El contingut del document seleccionat es marca com a supressió al diàleg que s'obre. Si voleu, podeu inserir el contingut del fitxer seleccionat al document actual; per fer-ho, trieu les entrades suprimides adequades i feu clic a Rebutja i, tot seguit, a Insereix.

Fusiona el document

Importa els canvis que s'han fet a les còpies d'un document al document original. S'ignoren els canvis que s'hagin fet a les notes al peu, a les capçaleres, als marcs i als camps. Els canvis idèntics es fusionen automàticament.

Enllaços

Podeu canviar o eliminar cada enllaç a fitxers externs en el document actual. També podeu actualitzar el contingut del fitxer actual a la versió desada més recentment del fitxer extern enllaçat. Aquesta ordre no s'aplica als enllaços i no està disponible si el document actual no conté enllaços a altres fitxers.

Objecte

Us permet editar un objecte OLE seleccionat que s'hagi inserit mitjançant el submenú Insereix ▸ Objecte OLE.

Edit Mode

Use the Edit Mode icon to activate or deactivate the edit mode.