Fitxer

Aquestes ordres s'apliquen al document actual, creen un document, obren un document existent o tanquen l'aplicaci贸.

Nou

Crea un document nou del LibreOffice.

Open

Opens a local or remote file. Opening multiple files is possible.

Open Remote

Opens a document located in a remote file service.

Documents recents

Enumera els 煤ltims fitxers que heu obert. Feu clic al nom d'un fitxer de la llista per a obrir-lo.

Tanca

Tanca el document actual sense sortir del programa.

Auxiliars

Us guia a trav茅s de la creaci贸 de cartes personals i professionals, faxos, agendes, etc.

Plantilles

Permet organitzar les plantilles i editar-les, i tamb茅 desar el fitxer actual com a plantilla.

Torna a carregar

Reempla莽a el document actual per l'煤ltima versi贸 que s'ha desat.

Versions

Desa diverses versions del document actual al mateix fitxer i les organitza. Tamb茅 podeu obrir versions anteriors, suprimir-les i comparar-les.

Desa

Desa el document actual.

Anomena i desa

Desa el document actual en una altra ubicaci贸, o b茅 amb un nom de fitxer o un tipus de fitxer diferent.

Save Remote...

Saves a document located in a remote file service.

Desa una c貌pia

Desa una c貌pia del document actual amb un altre nom o ubicaci贸.

Desa-ho tot

Desa tots els documents del LibreOffice modificats.

Exporta

Desa el document actual amb un nom i un format diferents a la ubicaci贸 que indiqueu.

Exporta com a PDF

Permet desar el fitxer actual en format de document port脿til (PDF) versi贸 1.4. Els fitxers PDF es poden visualitzar i imprimir des de qualsevol plataforma tot mantenint-ne intacte el format original, sempre que es disposi del programari adequat.

Envia

Envia una c貌pia del document actual a diverses aplicacions.

Mostra la previsualitzaci贸 al navegador web

Crea una c貌pia temporal del document actual en format HTML, obre el navegador web per defecte del sistema i mostra el fitxer HTML en aquest navegador.

Previsualitzaci贸 d'impressi贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la p脿gina impresa o tanca la previsualitzaci贸.

Imprimeix

Prints the current document, selection, or the pages that you specify. You can also set the print options for the current document. The printing options can vary according to the printer and the operating system that you use.

Par脿metres de la impressora

Select the default printer for the current document and change printing options.

Propietats

Mostra les propietats del fitxer actual, incloses les estad铆stiques com ara el recompte de paraules i la data de creaci贸 del fitxer.

Signatures digitals

Permet afegir signatures digitals als documents i suprimir les signatures existents. Tamb茅 podeu utilitzar aquest di脿leg per a visualitzar certificats.

Surt del LibreOffice

Tanca tots els programes del LibreOffice i us demana que deseu els canvis. Aquesta ordre no existeix en els sistemes macOS.