Aplicaci贸 de les llistes d'ordenaci贸

Les llistes d'ordenaci贸 us permeten introduir una part d'informaci贸 en una cel路la, i despr茅s arrossegar-la per emplenar una llista consecutiva d'elements.

Per exemple, introdu茂u el text "gen." o "gener" en una cel路la buida. Seleccioneu la cel路la i feu clic amb el ratol铆 a l'angle inferior dret de la vora de la cel路la. Despr茅s arrossegueu la cel路la seleccionada unes quantes cel路les cap a la dreta o cap avall. Quan allibereu el bot贸 del ratol铆, les cel路les real莽ades s'emplenaran amb els noms dels mesos.

Manteniu premuda la tecla si no voleu omplir les cel路les amb valors diferents.

Les s猫ries predefinides es poden trobar a 鈻 LibreOffice Calc 鈻 Llistes d'ordenaci贸. Tamb茅 podeu crear les vostres pr貌pies llistes de cadenes de text adaptades a les vostres necessitats, com ara una llista de les sucursals de la vostra empresa. Quan utilitzeu la informaci贸 d'aquestes llistes m茅s endavant (per exemple, com a encap莽alaments), nom茅s haureu d'introduir el primer nom a la llista i estendre l'entrada arrossegant-la amb el ratol铆.