Utilitzaci贸 de nombres arrodonits

Al LibreOffice Calc tots els nombres decimals es mostren arrodonits amb dos decimals.

Per canviar aquesta opci贸 per a les cel路les seleccionades

1. Marqueu totes les cel路les que vulgueu modificar.

2. Trieu Format 鈻 Cel路les i aneu a la pestanya Nombres.

3. Seleccioneu Nombre en el camp Categoria. A Opcions, canvieu el Nombre de decimals i sortiu del di脿leg fent clic a D'acord.

Per canviar aquesta opci贸 a tot arreu

1. Trieu 鈻 LibreOffice Calc.

2. Aneu a la p脿gina C脿lcul. Modifiqueu el Nombre de decimals i sortiu del di脿leg fent clic a D'acord.

Per a calcular amb nombres arrodonits en lloc de valors interns exactes

1. Trieu 鈻 LibreOffice Calc.

2. Aneu a la p脿gina C脿lcul. Activeu la casella Precisi贸 com es mostra i sortiu del di脿leg fent clic a D'acord.