Canvi de nom dels fulls

Establir noms de fulls és una característica important per a produir documents de fulls de càlcul llegibles i comprensibles.

tip

El nom de cada full és independent del nom del document. Definireu el nom del document quan el deseu per primer cop com a fitxer.

Per a canviar el nom d'un full al document:

1. Feu doble clic a la pestanya del full o obriu el menú contextual i trieu Canvia el nom del full. Apareixerà un quadre de diàleg on podreu introduir un nom nou.

2. Introduïu un nom nou per al full i feu clic a D'acord.

3. Alternativament, manteniu premuda la , feu clic a qualsevol nom del full i introduïu directament el nom nou.

note

El document pot contenir fins a 10.000 fulls, cadascun dels quals ha de dur un nom diferent.

Restriccions de noms de fulls

Els noms dels fulls poden contenir gairebé qualsevol caràcter. Hi ha algunes restriccions, però: els caràcters següents no s'hi permeten:

La cita única és Unicode U+0027 també conegut com a apòstrof. Es permeten altres caràcters d'una cita similar a l'apòstrof com ara ' i .

Ús d'un prefix per defecte per als noms de fulls

Podeu establir un prefix per als noms dels fulls nous que creeu. Trieu - per defecte- i introduïu el nom del prefix en el nom del prefix per al full de treball nou.

Referencing Sheet Names with Special Characters

In cell references, a sheet name must be enclosed in single quotes ' when the name contains other characters than alphanumeric or underscore. A single quote contained within a name has to be escaped by doubling it (two single quotes).

For example, you want to reference the cell A1 on a sheet named This year's sheet.

The reference must be enclosed in single quotes, and the one single quote inside the name must be doubled: 'This year''s sheet'.A1