Impressi贸 de fulls en format horitzontal

Per a imprimir un full teniu una s猫rie d'opcions interactives disponibles a Visualitzaci贸 鈻 Previsualitzaci贸 del salt de p脿gina. Arrossegueu les l铆nies delimitadores per definir l'interval de cel路les impreses a cada p脿gina.

Per imprimir en format horitzontal feu el seg眉ent:

1. Aneu al full que voleu imprimir.

2. Choose Format - Page Style.

L'ordre no es veu si el full s'ha obert amb la protecci贸 d'escriptura activada. Si 茅s aix铆, feu clic a la icona Edita el fitxer de la barra Est脿ndard.

3. Seleccioneu la pestanya P脿gina, el format de paper Horitzontal i feu clic a D'acord.

4. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix. Veureu el di脿leg Imprimeix.

En funci贸 del controlador de la impressora i del sistema operatiu 茅s possible que calgui fer clic al bot贸 Propietats i canviar la impressora al format horitzontal.

5. Al di脿leg Imprimeix, a la pestanya General, seleccioneu el contingut que voleu imprimir:

Tots els fulls: s'imprimiran tots els fulls.

Els fulls seleccionats: nom茅s s'imprimiran els fulls seleccionats. S'imprimiran tots els fulls dels quals s'hagin seleccionat els noms (a la part inferior de les pestanyes). Podeu canviar aquesta selecci贸 prement mentre feu clic al nom del full.

Les cel路les seleccionades: s'imprimiran totes les cel路les.

6. D'entre totes les p脿gines resultants de la selecci贸 anterior, podeu seleccionar l'interval de p脿gines que voleu imprimir:

Totes les p脿gines: s'imprimeixen totes les p脿gines resultants.

P脿gines: introdu茂u les p脿gines que voleu imprimir. Les p脿gines tamb茅 es numeraran des del primer full cap endavant. Si a la previsualitzaci贸 del salt de p脿gina veieu que el Full1 s'imprimir脿 en 4 p脿gines i voleu imprimir les dues primeres p脿gines del Full2, introdu茂u 5-6.

Si a Format 鈻 脌rees d'impressi贸 heu definit una o diverses 脿rees d'impressi贸, nom茅s s'imprimiran els continguts d'aquestes 脿rees.