Aplicaci贸 de filtres

Els filtres i els filtres avan莽ats us permeten treballar en certes files filtrades (registres) d'un interval de dades. En els fulls de c脿lcul del LibreOffice hi ha diverses possibilitats per aplicar filtres.

1. Un 煤s de la funci贸 Filtre autom脿tic 茅s restringir r脿pidament la visualitzaci贸 de registres amb entrades id猫ntiques en un camp de dades.

2. Al di脿leg Filtre est脿ndard tamb茅 podeu definir intervals que continguin els valors en camps de dades particulars. Podeu utilitzar el filtre est脿ndard per connectar fins a tres condicions, b茅 sigui amb un operador l貌gic I o amb un operador l貌gic O.

3. El Filtre avan莽at permet fins a un total de vuit condicions de filtre. Amb els filtres avan莽ats, les condicions s'introdueixen directament en el full.

Icona de consell

Per a suprimir un filtre i tornar a veure totes les cel路les, feu clic a l'脿rea on s'hagi aplicat el filtre i trieu Dades 鈻 Filtre 鈻 Reinicialitza el filtre.

Icona de nota

Si seleccioneu files m煤ltiples en una 脿rea on s'hagi aplicat un filtre, aquesta selecci贸 podr脿 incloure tant les files visibles com les que hagin quedat amagades mitjan莽ant aquest filtre. En canvi, si a continuaci贸 voleu aplicar formataci贸 a les files seleccionades o si voleu suprimir-les, aquestes accions nom茅s s'aplicaran a les files visibles, i no a les amagades.

Icona de nota

Succeeix el contrari per a les files que heu amagat manualment amb l'ordre Format 鈻 Fila 鈻 Amaga, ja que se suprimeixen quan suprimiu la selecci贸 que les cont茅.