Selecció de temes per als fulls

El LibreOffice Calc incorpora un conjunt de temes de formatació predefinits que podeu aplicar als fulls de càlcul.

No es poden afegir temes al Calc ni tampoc no es poden modificar. No obstant això, sí que en podeu modificar els estils després d'aplicar-los a un full de càlcul.

Abans de formatar un full amb un tema heu d'aplicar com a mínim un estil de cel·la personalitzat a les cel·les del full. Després podeu canviar la formatació de les cel·les seleccionant i aplicant un tema en el diàleg Selecció de temes.

Per a aplicar un estil de cel·la personalitzat a una cel·la, podeu obrir la finestra Estils i definir la visualització Estils personalitzats en el quadre de llista inferior. Es mostrarà una llista dels estils de cel·la existents definits de manera personalitzada. Feu doble clic a un nom de la finestra Estils per a aplicar aquest estil a les cel·les seleccionades.

Aplicació d'un tema a un full de càlcul:

 1. Feu clic a la icona Seleccioneu els temes de la barra Eines.

  Icona

  Seleccioneu els temes

  Apareixerà el diàleg Selecció de temes. Aquest diàleg mostra els temes disponibles per a tot el full de càlcul, mentre que la finestra Estils mostra els estils personalitzats per a cel·les específiques.

 2. Al diàleg Selecció de temes seleccioneu el tema que vulgueu aplicar al full de càlcul.

 3. Feu clic a D'acord

  Tan bon punt seleccioneu un altre tema en el diàleg Selecció de temes s'aplicaran algunes de les propietats de l'estil personalitzat al full de càlcul actual. Les modificacions es veuran immediatament al full de càlcul.

Ens cal la vostra ajuda!