Filtratge de taules din脿miques

Podeu utilitzar filtres per eliminar dades que no voleu d'una taula din脿mica.

Feu clic al bot贸 Filtre del full per cridar el di脿leg per a les condicions del filtre. Tamb茅 podeu cridar el men煤 contextual de la taula din脿mica i seleccionar l'ordre Filtre. Apareixer脿 el di脿leg Filtre, on podeu filtrar la taula din脿mica.

Tamb茅 podeu fer clic a la fletxa d'algun bot贸 de la taula din脿mica per obrir una finestra emergent, des d'on podeu editar els par脿metres de visibilitat del cap associat.

Obre un fitxer amb un exemple: