Filtratge d'intervals de cel·les

Podeu utilitzar diversos filtres per a filtrar intervals de cel·les als fulls de càlcul. Un filtre estàndard utilitza les opcions que indiqueu per a filtrar les dades. Un filtre automàtic filtra les dades en funció d'un valor o d'una cadena específics. Un filtre avançat utilitza els criteris de filtre d'unes cel·les específiques.

Aplicació d'un filtre estàndard a un interval de cel·les

1. Feu clic en un interval de cel·les.

2. Trieu Dades ▸ Més filtres ▸ Filtre estàndard.

3. En el diàleg Filtre estàndard indiqueu les opcions de filtre que voleu aplicar.

4. Feu clic a D'acord.

Es mostraran els registres que coincideixen amb les opcions de filtre que heu indicat.

Aplicació d'un filtre automàtic a un interval de cel·les

1. Feu clic a un interval de cel·les o a un interval d'una base de dades.

Icona de consell

Si voleu aplicar múltiples filtres automàtics al mateix full, primer haureu de definir els intervals de la base de dades i després aplicar els filtres automàtics als intervals de la base de dades.

2. Trieu Dades ▸ Filtre automàtic.

S'afegirà un botó de fletxa a la part superior de cada columna de l'interval de la base de dades.

3. Feu clic al botó de fletxa de la columna que conté el valor o la cadena que voleu definir com a criteri del filtre.

4. Seleccioneu el valor o la cadena que voleu utilitzar com a criteri del filtre.

Es mostraran els registres que coincideixen amb el criteri del filtre que heu seleccionat.

Supressió d'un filtre d'un interval de cel·les

1. Feu clic a un interval de cel·les filtrat.

2. Trieu Dades ▸ Filtre ▸ Suprimeix el filtre.