Filtratge d'intervals de cel路les

Podeu utilitzar diversos filtres per a filtrar intervals de cel路les als fulls de c脿lcul. Un filtre est脿ndard utilitza les opcions que indiqueu per a filtrar les dades. Un filtre autom脿tic filtra les dades en funci贸 d'un valor o d'una cadena espec铆fics. Un filtre avan莽at utilitza els criteris de filtre d'unes cel路les espec铆fiques.

Aplicaci贸 d'un filtre est脿ndard a un interval de cel路les

1. Feu clic en un interval de cel路les.

2. Trieu Dades 鈻 M茅s filtres 鈻 Filtre est脿ndard.

3. En el di脿leg Filtre est脿ndard indiqueu les opcions de filtre que voleu aplicar.

4. Feu clic a D'acord.

Es mostraran els registres que coincideixen amb les opcions de filtre que heu indicat.

Aplicaci贸 d'un filtre autom脿tic a un interval de cel路les

1. Feu clic a un interval de cel路les o a un interval d'una base de dades.

Icona de consell

Si voleu aplicar m煤ltiples filtres autom脿tics al mateix full, primer haureu de definir els intervals de la base de dades i despr茅s aplicar els filtres autom脿tics als intervals de la base de dades.

2. Trieu Dades 鈻 Filtre autom脿tic.

S'afegir脿 un bot贸 de fletxa a la part superior de cada columna de l'interval de la base de dades.

3. Feu clic al bot贸 de fletxa de la columna que cont茅 el valor o la cadena que voleu definir com a criteri del filtre.

4. Seleccioneu el valor o la cadena que voleu utilitzar com a criteri del filtre.

Es mostraran els registres que coincideixen amb el criteri del filtre que heu seleccionat.

Supressi贸 d'un filtre d'un interval de cel路les

1. Feu clic a un interval de cel路les filtrat.

2. Trieu Dades 鈻 Filtre 鈻 Suprimeix el filtre.