Definici贸 d'intervals de bases de dades

Podeu definir un interval de cel路les en un full de c脿lcul per a utilitzar-lo com a base de dades. Cada fila d'aquest interval de la base de dades correspon a un registre de la base de dades i cada cel路la d'una fila correspon a un camp de la base de dades. Podeu ordenar, agrupar, cercar i fer c脿lculs a l'interval de la mateixa manera que ho far铆eu en una base de dades.

Icona d'av铆s

Nom茅s podeu editar i accedir a un interval d'una base de dades en el full de c脿lcul que cont茅 l'interval. No podeu accedir a l'interval de la base de dades a la visualitzaci贸 de la font de dades del LibreOffice.

Definici贸 d'un interval d'una base de dades

1. Seleccioneu l'interval de cel路les que voleu definir com a interval de la base de dades.

2. Trieu Dades 鈻 Defineix l'interval.

3. Al quadre Nom, introdu茂u un nom per a l'interval de la base de dades.

4. Feu clic a M茅s.

5. Indiqueu les opcions per a l'interval de la base de dades.

6. Feu clic a D'acord.