Cel路les en format de moneda

In LibreOffice Calc you can give numbers any currency format. When you click the Currency icon Icon in the Formatting bar to format a number, the cell is given the default currency format set under - Languages and Locales - General.

Icona de nota

L'intercanvi de documents del LibreOffice Calc pot produir errors si un usuari que utilitzi un format de moneda per defecte diferent carrega el vostre document del LibreOffice Calc.

Al LibreOffice Calc podeu definir que un nombre formatat com a "1.234,50 鈧" es mantingui en euros en un altre pa铆s i no es converteixi en d貌lars.

Podeu canviar el format de moneda al di脿leg Formata les cel路les (trieu la pestanya Format 鈻 Cel路les 鈻 Nombres) amb dos par脿metres que depenen del pa铆s. Al quadre combinat Llengua seleccioneu el par脿metre b脿sic per als separadors decimals i de milers. Al quadre de llista Format podeu seleccionar el s铆mbol de moneda i la posici贸.

1. Per exemple, si la llengua est脿 definida a "Per defecte" i esteu utilitzant un par脿metre regional alemany, el format de moneda ser脿 "1.234,00 鈧", 茅s a dir, que davant dels d铆gits de milers s'utilitzar脿 un punt, i davant dels llocs decimals una coma. Si seleccioneu el format de moneda subordinat "$ Angl猫s (EUA)" del quadre de llista Format, obtindreu el format seg眉ent: "$ 1.234,00". Com podeu veure, els separadors s'hauran mantingut igual. Nom茅s haur脿 canviat i s'haur脿 convertit el s铆mbol de moneda, per貌 el format subjacent de la notaci贸 es mantindr脿 igual que el par脿metre regional.

2. Si a Llengua convertiu les cel路les a 芦Angl猫s (EUA)禄, el par脿metre regional de llengua (angl猫s) tamb茅 es transferir脿 i el format de moneda per defecte ser脿 芦$聽1,234.00禄.