Introducció de valors

El Calc pot simplificar la introducció de dades i de valors a més d'una cel·la. Podeu canviar alguns paràmetres per ajustar-los a les vostres preferències.

Introducció manual de valors en un interval de cel·les

Hi ha dues funcions que us poden ajudar a l'hora d'introduir manualment un bloc de dades.

Detecció de l'àrea per a files noves

Si us situeu a la fila que es troba sota una fila d'encapçalament, podreu avançar d'una cel·la a la cel·la següent amb la tecla Tab. Després d'introduir un valor a l'última cel·la de la fila actual, premeu Retorn i el Calc situarà el cursor sota la primera cel·la del bloc actual.

detecció de l'àrea

A la fila 3, premeu la tecla Tab per avançar de la cel·la B3 a les cel·les C3, D3 i E3. A continuació premeu Retorn per avançar a la cel·la B4.

Selecció de l'àrea

Utilitzeu la funció d'arrossegar i deixar anar per seleccionar l'àrea on vulgueu introduir valors, però comenceu a arrossegar des de l'última cel·la i allibereu el botó del ratolí quan hàgiu seleccionat la primera cel·la. Ara podreu començar a introduir valors. Premeu sempre la tecla Tab per avançar a la cel·la següent. No sortireu de l'àrea seleccionada.

selecció de l'àrea

Seleccioneu l'àrea que va de la cel·la E7 fins a la cel·la B3. Ara la cel·la B3 estarà esperant que hi feu una entrada. Premeu la tecla Tab per avançar a la cel·la següent de l'àrea seleccionada.

Introducció automàtica de valors en un interval de cel·les

Vegeu Emplenament automàtic en dades basades en cel·les adjacents.

Ens cal la vostra ajuda!