Opcions

El diàleg Opcions del Solucionador s'utilitza per definir algunes opcions.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Solucionador, feu clic al botó Opcions.

Utilitzeu el diàleg Opcions per configurar el motor actual del solucionador.

Podeu instal·lar més motors del solucionador com a extensions, si n'hi ha. Obriu Eines ▸ Gestor d'extensions i navegueu fins al lloc web d'extensions per cercar-ne.

Al quadre de llista, seleccioneu el motor del solucionador que voleu utilitzar. El quadre de llista està desactivat si només hi ha instal·lat un motor del solucionador.

Al quadre Paràmetres, activeu tots els paràmetres que voleu utilitzar per a l'operació actual de cerca de l'objectiu. Si l'opció actual ofereix diferents valors, s'habilita el botó Edita. Feu clic a Edita per obrir un diàleg on podreu canviar el valor.

Feu clic a D'acord per acceptar els canvis i tornar al diàleg Solucionador.