Escenaris

Defineix un escenari per a l'àrea seleccionada del full.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Escenaris.


Utilització d'escenaris

Nom de l'escenari

Defines the name for the scenario. Use a clear and unique name so you can easily identify the scenario. You can also modify a scenario name in the Navigator through the Properties context menu command.

Comentari

Specifies additional information about the scenario. This information will be displayed in the Navigator when you click the Scenarios icon and select the desired scenario. You can also modify this information in the Navigator through the Properties context menu command.

Paràmetres

Aquesta secció s'utilitza per definir alguns dels paràmetres que s'utilitzen a la visualització de l'escenari.

Visualitza la vora

Realça l'escenari de la taula amb una vora. El color de la vora s'indica al camp que apareix a la dreta d'aquesta opció. La vora tindrà una barra de títol que mostrarà el nom de l'últim escenari. El botó que apareix a la dreta de la vora de l'escenari us ofereix una visió general de tots els escenaris d'aquesta àrea si hi ha diversos escenaris definits. Podeu triar qualsevol escenari d'aquesta llista sense cap restricció.

Copia enrere

Copia els valors de les cel·les que canvieu a l'escenari actiu. Si no seleccioneu aquesta opció, l'escenari no canvia quan canvieu els valors de la cel·la. El comportament del paràmetre Copia enrere depèn de la protecció de la cel·la, la protecció del full i la configuració de l'opció Evita els canvis.

Copia tot el full

Copia tot el full a un full amb un escenari addicional.

Evita els canvis

Evita que es produeixin canvis a l'escenari actiu. El comportament del paràmetre Copia enrere depèn de la protecció de la cel·la, la protecció del full i la configuració de l'opció Evita els canvis.

Ens cal la vostra ajuda!