Goal Seek

Obre un diàleg que us permet solucionar una equació amb una variable. Després d'una cerca satisfactòria, s'obre un diàleg amb els resultats que us permet aplicar el resultat i el valor objectiu directament a la cel·la.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Cerca de l'objectiu.

Per defecte

En aquesta secció podeu definir les variables de la vostra fórmula.

Cel·la de la fórmula

A la cel·la de la fórmula, introduïu la referència de la cel·la que conté la fórmula. Conté la referència actual de la cel·la. Feu clic a una altra cel·la del full per aplicar aquesta referència al quadre de text.

Valor de l'objectiu

Indica el valor que voleu aconseguir com a resultat nou.

Cel·la de la variable

Especifica la referència per a la cel·la que conté el valor que voleu ajustar per aconseguir l'objectiu.

Reduir / Ampliar

Feu clic a la icona Contrau per reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Aleshores és més fàcil marcar la referència requerida al full. Aleshores, les icones es converteixen automàticament a la icona Amplia. Feu-hi clic per restaurar el diàleg a la seva mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icon shrink

Redueix

Icon Expand

Expand