Detectiu

Aquesta ordre activa el Detectiu del full de c脿lcul. Amb el Detectiu podeu fer un seguiment de les depend猫ncies des de la cel路la que cont茅 la f贸rmula actual fins a les cel路les del full de c脿lcul.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines 鈻 Detectiu.

Un cop heu definit un rastre, hi podeu apuntar amb el cursor del ratol铆. El cursor del ratol铆 canviar脿 de forma. Feu doble clic al rastre amb aquest cursor per seleccionar la cel路la referenciada al final del rastre.

Rastreja els anteriors

Aquesta funci贸 mostra la relaci贸 entre la cel路la actual que cont茅 una f贸rmula i les cel路les utilitzades a la f贸rmula.

Suprimeix els anteriors

Suprimeix un nivell de les fletxes de rastre que s'han inserit amb l'ordre Rastreja els anteriors.

Rastreja les depend猫ncies

Dibuixa fletxes de rastreig a la cel路la activa a partir de f贸rmules que depenen de valors a la cel路la activa.

Suprimeix les depend猫ncies

Suprimeix un nivell de les fletxes de rastreig creades amb Rastreja les depend猫ncies.

Suprimeix tots els rastres

Suprimeix totes les fletxes de rastreig del full de c脿lcul.

Rastreja l'error

Dibuixa fletxes de rastreig a tots les cel路les anteriors que produeixen un error en una cel路la seleccionada.

Marca les dades no v脿lides

Marca totes les cel路les del full que contenen valors exclosos de les normes de validaci贸.

Actualitza els rastres

Torna a dibuixar tots els rastres al full. Es tenen en compte les f贸rmules modificades quan es tornen a dibuixar els rastres.

Actualitzaci贸 autom脿tica

Actualitza autom脿ticament tots els rastres del full sempre que modifiqueu una f贸rmula.

Mode d'emplenament

Activa el Mode d'emplenament al Detectiu. La busca del ratol铆 es converteix en un s铆mbol especial i podeu fer clic a qualsevol cel路la per veure un rastre a la cel路la anterior. Per sortir d'aquest mode, premeu Esc o feu clic a Surt del mode d'emplenament al men煤 contextual.