Llista de funcions

Obre la finestra el la llista de funcions en la barra lateral, que mostra totes les funcions que es poden inserir al document. La Llista de funcions és semblant a la pestanya Funcions de l'Auxiliar de funcions. Les funcions s'insereixen amb espais reservats que s'han de reemplaçar pels valors triats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Llista de funcions.


La finestra Llista de funcions és una finestra que es pot acoblar. Utilitzeu-la per introduir funcions al full de càlcul de manera ràpida. Si feu doble clic a una entrada de la llista de funcions, la funció corresponent s'inserirà directament amb tots els paràmetres.

Llista de categories

Enumera les categories a les quals estan assignades les diverses funcions. Seleccioneu una categoria per a visualitzar les funcions adequades en el camp de llista que apareix a sota. Seleccioneu «Totes» per a visualitzar totes les funcions per ordre alfabètic, independentment de la categoria a la qual pertanyin. «Utilitzat per darrer cop» mostra les últimes funcions que heu fet servir.

Llista de funcions

Mostra les funciones disponibles.Quan seleccioneu una funció, l'àrea de sota el quadre de llista mostra una descripció curta. Per a inserir la funció seleccionada, feu-hi doble clic o feu clic a la icona Insereix funció al full de càlcul.

Insereix la funció en el full de càlcul

Icon Insert Function

Insereix la funció seleccionada al document.

Ens cal la vostra ajuda!