Fill Sheets

Permet especificar els paràmetres per a la transferència de fulls o d'intervals d'un full determinat cap a les mateixes cel·les d'altres fulls seleccionats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Sheet - Fill Cells - Fill Sheets.

warning

Aquesta ordre del menú s'activa només si heu seleccionat com a mínim dos fulls del document.

Per a seleccionar diversos fulls, feu clic a cada pestanya del full mentre premeu o Maj.

En comptes de copiar una àrea al porta-retalls, podeu filtrar dades determinades i calcular-ne els valors.

Emplenament d'un full

Aquest diàleg és semblant al d'Enganxament especial, on trobareu consells addicionals.