8LibreOffice Ajuda b脿sica

V铆deo extern

Accepteu aquest v铆deo. En acceptar-ho, accedireu al contingut de YouTube, un servei proporcionat per un tercer extern.

Pol铆tica de privadesa del YouTube

El LibreOffice proporciona una interf铆cie de programaci贸 d'aplicacions (API per les seves sigles en angl猫s) que permet controlar les components del LibreOffice amb diversos llenguatges de programaci贸 mitjan莽ant l'煤s del paquet de desenvolupament de programari (SDK per les seves sigles en angl猫s) del LibreOffice. Per a m茅s informaci贸 sobre l'API del LibreOffice i el paquet de desenvolupament de programari, visiteu api.libreoffice.org

This help section explains the most common functions of LibreOffice Basic. For more in-depth information please refer to the OpenOffice.org BASIC Programming Guide on the Wiki.

Com treballar amb el LibreOffice Basic

Programaci贸 amb el LibreOffice Basic

Funcions en temps d'execuci贸

Enregistrament d'una macro

Creaci贸 d'un di脿leg amb Basic

Creaci贸 de controls amb l'editor de di脿legs

Canvi de les propietats dels controls de l'editor de di脿legs

Obertura d'un di脿leg amb el Basic

Exemples de programaci贸 dels controls de l'editor de di脿legs

Exemples de programaci贸 en Basic

Treball amb les macros VBA

Treball amb les macros VBA

Funcions VBA i expressions

Working with Macros in Python

Ajuda dels scripts de Python a LibreOffice

M貌duls de LibreOffice per a Python

M貌dul msgbox

M貌dul scriptforge

M貌dul uno

Biblioteques internes de macros del LibreOffice Basic

El LibreOffice instal路la un joc de macros Basic a les quals es pot accedir mitjan莽ant les vostres pr貌pies macros Basic.

La biblioteca Tools

La biblioteca Depot

La biblioteca Euro

La biblioteca FormWizard

La biblioteca Gimmicks

La biblioteca ImportWizard

La biblioteca Schedule

La biblioteca ScriptBindingLibrary

La biblioteca ScriptForge

La biblioteca Template

La biblioteca WikiEditor

Ajuda sobre l'ajuda

L'ajuda fa refer猫ncia a la configuraci贸 per defecte del programa en un sistema configurat amb els par脿metres per defecte. Les descripcions dels colors, les accions del ratol铆 o altres elements configurables poden ser diferents al vostre programa i sistema.