COMpatibilityMode() Funció

CompatibilityMode() function is controlling runtime mode and affects all code executed after setting or resetting the mode.

warning

Use this feature with caution, limit it to document conversion for example.

note

Opció compatible activa la compatibilitat amb VBA a nivell de mòdul per a l'intèrpret del Basic del LibreOffice.

This function may affect or help in the following situations:

note

CompatibilityMode() function may be necessary when resorting to Option Compatible or Option VBASupport compiler modes.

Sintaxi:

CompatibilityMode(True | False)

Exemple:

Given a NOT empty directory at file:///home/me/Test

Sub RemoveDir
            CompatibilityMode( true )
            RmDir( "file:///home/me/Test" )
        End Sub

Amb CompatibilityMode( true) el programa resulta en un error en cas contrari se suprimirà el directori de proves i tot el seu contingut.

Exemple:

Modificació del comportament de Dir

Sub VBADirCommand
        CompatibilityMode( true )   ' Mostra també els fitxers normals
        Entry$ = Dir( "file:///home/me/Tmp/*.*", 16 )
        Total$ = ""
        While Entry$ <> ""
            Total$ = Total$ + Entry$ + Chr$(13)
            Entry$ = Dir
        Wend
        MsgBox Total$
    End Sub

Consulteu Identificant el sistema operatiu i Obtenint informació de sessió per a exemples simples compatibles amb opcions o Access2Base biblioteca bàsica compartida per a altres exemples de classe fent ús del mode compilador compatible amb opcions .

Variables scope modification in Using Procedures and Functions with CompatibilityMode() function.