AscW Function [VBA]

Retorna el valor Unicode del primer car脿cter d'una expressi贸 de cadena.

warning

Aquesta constant, funci贸 o objecte s'activa mitjan莽ant l'expressi贸 Option VBASupport 1, col路locada abans del codi executable del programa en un m貌dul.

Sintaxi:

AscW (string) As Long

Valor de retorn:

Long

Par脿metres:

string: Any valid string expression. Only the first character in the string is relevant.

Feu servir la funci贸 AscW per a substituir car脿cters pels valors Unicode corresponents. Si la funci贸 AscW troba una cadena buida, el LibreOffice Basic retorna un error d'execuci贸. Els valors retornats oscil路len entre 0 i 65.535.

Codis d'error

5 La crida al procediment no 茅s v脿lida

Exemple:

Sub ExampleAscW
 Print AscW("A") ' retorna 65
 Print AscW(string:="惟") ' retorna 937
 Print AscW("螒胃萎谓伪") ' retorna 913, perqu猫 nom茅s es t茅 en compte el primer car脿cter