Opció VBASupport Expressió

Especifica que el LibreOffice Basic admetrà algunes instruccions, funcions i objectes VBA.

warning

Aquesta expressió ha d'afegir-se abans del codi executable del programa, en un mòdul.

note

La compatibilitat amb VBA no és total, però admet una gran part dels patrons d'ús comú.

warning

Quan s'activa la compatibilitat amb VBA els arguments de la funció del Basic i els valors de retorn són els mateixos que les seves contraparts de funcions del VBA. Quan la implementació està inhabilitada les funcions del Basic del LibreOffice poden acceptar arguments i retornar valors diferents dels seus contraparts del VBA.

Sintaxi:

Option VBASupport {1|0}

Paràmetres:

1: Activa la compatibilitat VBA al LibreOffice

0: Desactiva la compatibilitat VBA

Exemple:

Option VBASupport 1
Sub ExampleVBA
    Dim sVar As Single
    sVar = Worksheets("Sheet1").Range("A1")
    Print sVar