Funci贸 Switch

Avalua una llista d'arguments, que consta d'una expressi贸 seguida d'un valor. La funci贸 Switch torna un valor que s'associa amb l'expressi贸 que passa aquesta funci贸.

Sintaxi:

Switch (Expression1, Value1[, Expression2, Value2[..., Expression_n, Value_n]]) As Variant

Par脿metres:

La funci贸 Switch avalua l'expressi贸 d'esquerra a dreta i, a continuaci贸, torna el valor que s'assigna a l'expressi贸 de la funci贸. Si l'expressi贸 i el valor no es donen com a parell, es produeix un error d'execuci贸.

Expressi贸: L'expressi贸 que voleu avaluar.

Value: El valor que voleu tornar si l'expressi贸 茅s certa.

A l'exemple seg眉ent, la funci贸 Switch assigna el g猫nere apropiat al nom que es passa a la funci贸:

Codis d'error

5 La crida al procediment no 茅s v脿lida

Exemple:

Sub ExampleSwitch
Dim sGender As String
    sGender = GetGenderIndex( "John" )
    MsgBox sGender
End Sub

Function GetGenderIndex (sName As String) As String
    GetGenderIndex = Switch(sName = "Joana", "dona", sName = "Joan", "home")
End Function