Operador Or

Du a terme una disjunci贸 OR l貌gica en dues expressions.

Sintaxi:

Resultat = Expressi贸1 i Expressi贸2

Par脿metres:

Resultat: Qualsevol variable num猫rica que cont茅 el resultat de la disjunci贸.

Expressi贸1, Expressi贸2: Qualsevol expressi贸 num猫rica que vulgueu comparar.

Una disjunci贸 OR l貌gica de dues expressions booleanes torna el valor cert si com a m铆nim una de les expressions de comparaci贸 茅s certa.

Una comparaci贸 bit a bit estableix un bit al resultat si el bit corresponent s'estableix en com a m铆nim una de les dues expressions.

Exemple:

Sub ExampleOr
Dim vA As Variant, vB As Variant, vC As Variant, vD As Variant
Dim vOut As Variant
    vA = 10: vB = 8: vC = 6: vD = Null
    vOut = vA > vB Or vB > vC ' -1
    vOut = vB > vA Or vB > vC ' -1
    vOut = vA > vB Or vB > vD ' -1
    vOut = (vB > vD Or vB > vA) ' 0
    vOut = vB Or vA ' 10