Funcions d'E/S de fitxer

Utilitzeu les funcions d'E/S per a crear i administrar fitxers (dades) definits per l'usuari.

Podeu utilitzar aquestes funcions per donar suport a la creaci贸 de fitxers "relatius", per tal que pugueu desar i actualitzar certs registres especificant el seu n煤mero de registre. Les funcions d'E/S de fitxer tamb茅 us ajuden a gestionar els vostres fitxers proporcionant informaci贸 com ara la mida del fitxer, configuraci贸 del cam铆 actual, o la data de creaci贸 d'un fitxer o d'una biblioteca.

note

The ScriptForge library in LibreOffice 7.1 introduces the FileSystem service with methods to handle files and folders in user scripts.

Obertura i tancament de fitxers

Funcions d'Entrada/Sortida de fitxer

Gesti贸 de fitxers

Aqu铆 es descriuen les funcions i les expressions per gestionar fitxers.