Funci贸 InputBox

Mostra un indicador en un di脿leg en qu猫 l'usuari pot introduir text. L'entrada s'assigna a una variable.

L'expressi贸 InputBox 茅s un c貌mode m猫tode d'introduir text a trav茅s d'un di脿leg. Confirmeu l'entrada fent clic a D'acord o prement Retorn. L'entrada es torna com a valor de retorn de la funci贸. Si tanqueu el di脿leg amb Cancel路la, InputBox torna a la cadena de longitud zero ("").

Sintaxi:

InputBox (Prompt As String[, Title As String[, Default As String[, xpostwips As Integer, ypostwips As Integer]]]) As String

Par脿metres:

indicador: expressi贸 de cadena que es mostra com a missatge en el di脿leg.

t铆tol: expressi贸 de cadena que es mostra a la barra de t铆tol del quadre de di脿leg.

per defecte: expressi贸 de cadena que es mostra de manera predeterminada en el di脿leg si no hi ha cap altra entrada.

xpostwips: expressi贸 entera que indica la posici贸 horitzontal del di脿leg. La posici贸 茅s una coordenada absoluta i no es refereix a la finestra del LibreOffice.

ypostwips: expressi贸 entera que indica la posici贸 vertical del di脿leg. La posici贸 茅s una coordenada absoluta i no es refereix a la finestra del LibreOffice.

Si s'ometen xpostwips i ypostwips , el di脿leg se centra a la pantalla. La posici贸 s'indica en twips.

Valor de retorn:

Cadena

Exemple:

Sub ExampleInputBox
Dim sText As String
    sText = InputBox ("Introdu茂u una frase:","Benvolgut usuari")
    MsgBox ( sText , 64, "Confirmaci贸 de frase")