Funcions d'E/S de pantalla

En aquesta secci贸 es descriuen les funcions en temps d'execuci贸 utilitzades per cridar di脿legs per a l'entrada i la sortida d'entrades d'usuari.

Funcions de visualitzaci贸

En aquesta secci贸 es descriuen les funcions de temps d'execuci贸 que s'utilitzen per extreure informaci贸 a la visualitzaci贸 de pantalla.

Funcions d'entrada en pantalla

En aquesta secci贸 es descriuen les funcions d'execuci贸 que s'utilitzen per controlar l'entrada en pantalla.

Funcions de color

En aquesta secci贸 es descriuen les funcions d'execuci贸 que s'utilitzen per definir colors.