The WikiEditor Library

Per a accedir a aquesta ordre...

Open Tools - Macros - Organize dialogs... and select LibreOffice Dialogs container.

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi manca. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.

Descripció

The WikiEditor library only contains dialogs, it is used by Wiki Publisher bundled Java extension.

note

El LibreOffice Basic no empra aquesta biblioteca.