La biblioteca Gimmicks

Per a accedir a aquesta ordre...

Obrir Eines - Macros - LibreOffice Basic - Editar i seleccioneu el contenidor Macros de l'aplicació.

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi manca. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execució. Executeu l'expressió següent abans de qualsevol macro que utilitzi aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Gimmicks")

Descripció

La biblioteca Gimmicks l'utilitza l'auxiliar Text automàtic.

Els seus punts d'entrada són:

En seleccionar Eines ▸ Text automàtic es carrega en memòria la biblioteca següent:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en memòria múltiples biblioteques de Basic.

Biblioteca BASIC Tools

Ús d'AutoText explica que fa la llibreria Gimmicks.