La biblioteca Gimmicks

Per a accedir a aquesta ordre...

Obrir Eines - Macros - LibreOffice Basic - Editar i seleccioneu el contenidor Macros de l'aplicaci贸.

Icona d'av铆s

Aquesta p脿gina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcci贸 i compleci贸. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informaci贸 que hi manca. Visiteu la nostra p脿gina web sobre la redacci贸 de contingut de l'Ajuda.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execuci贸. Executeu l'expressi贸 seg眉ent abans de qualsevol macro que utilitzi aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Gimmicks")

Descripci贸

La biblioteca Gimmicks l'utilitza l'auxiliar Text autom脿tic.

Els seus punts d'entrada s贸n:

En seleccionar Eines 鈻 Text autom脿tic es carrega en mem貌ria la biblioteca seg眉ent:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en mem貌ria m煤ltiples biblioteques de Basic.

Biblioteca BASIC Tools

脷s d'AutoText explica que fa la llibreria Gimmicks.