La biblioteca Euro

Per a accedir a aquesta ordre...

Obrir Eines - Macros - LibreOffice Basic - Editar i seleccioneu el contenidor Macros de l'aplicaci贸.

Icona d'av铆s

Aquesta p脿gina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcci贸 i compleci贸. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informaci贸 que hi manca. Visiteu la nostra p脿gina web sobre la redacci贸 de contingut de l'Ajuda.

Descripci贸

L'auxiliar Conversor d'euros fa servir la biblioteca Euro.

Els seus punts d'entrada s贸n:

En seleccionar l'auxiliar Convertidor d'euros es carreguen a la mem貌ria les biblioteques seg眉ents:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en mem貌ria m煤ltiples biblioteques de Basic.

Biblioteques BASIC ImportWizard i Tools

L'auxiliar de conversi贸 a euros descriu qu猫 fa la biblioteca Euro.