La biblioteca Depot

Per a accedir a aquesta ordre...

Obrir Eines - Macros - LibreOffice Basic - Editar i seleccioneu el contenidor Macros de l'aplicaci贸.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execuci贸. Executeu l'expressi贸 seg眉ent abans de qualsevol macro que utilitzi aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Depot")

Icona d'av铆s

Aquesta p脿gina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcci贸 i compleci贸. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informaci贸 que hi manca. Visiteu la nostra p脿gina web sobre la redacci贸 de contingut de l'Ajuda.