La biblioteca Depot

Per a accedir a aquesta ordre...

Obrir Eines - Macros - LibreOffice Basic - Editar i seleccioneu el contenidor Macros de l'aplicació.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execució. Executeu l'expressió següent abans de qualsevol macro que utilitzi aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Depot")

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi manca. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.