Ús del catàleg d'objectes

El catàleg d'objectes proporciona una visió general de tots els mòduls i diàlegs que heu creat al LibreOffice.

Feu clic a la icona Catàleg d'objectes Icona a la barra d'eines Macro per a visualitzar el catàleg d'objectes.

El diàleg mostra una llista de tots els objectes existents en una representació jeràrquica. Si feu doble clic en una entrada de la llista, s'obren els objectes subordinats.

Per a mostrar un mòdul determinat en l'Editor o per a posicionar el cursor en una FUNCIÓ o SUBRUTINA seleccionada, feu doble clic en l'entrada corresponent.