Programaci贸 amb el LibreOffice Basic

Aqu铆 trobareu informaci贸 general sobre com treballar amb macros i amb el LibreOffice Basic.

B脿sics

En aquesta secci贸 es proporcionen els fonaments per a treballar amb el LibreOffice Basic.

Sintaxi

En aquesta secci贸 es descriuen els elements de sintaxi b脿sics del LibreOffice Basic. Per a obtenir una descripci贸 detallada, consulteu la Guia del LibreOffice Basic que est脿 disponible de forma independent.

Entorn integrat de desenvolupament (EID)

En aquesta secci贸 es descriu l'Entorn integrat de desenvolupament del LibreOffice Basic.

Documenta les macros generades per esdeveniments

Aquesta secci贸 descriu com assignar scripts a esdeveniments d'aplicaci贸, de document o de formulari.