Configuraci贸 de l'entorn de programaci贸 (IDE) Python

L'escriptura de macros Python requereix passos extra per configurar l'IDE seleccionat.

A difer猫ncia del desenvolupament de macros en llenguatge Basic a LibreOffice, el desenvolupament d'scripts en Python requereix la configuraci贸 d'un entorn de desenvolupament integrat extern (IDE). Hi ha disponibles m煤ltiples IDE, que van des de per a programadors Python principiants fins a avan莽ats. Mentre l'煤s d'un IDE de Python beneficia als programadors en nombroses funcionalitats com ara el ressaltat de la sintaxi, el plegament del codi, la navegaci贸 per les classes, la compleci贸 del codi, la codificaci贸 est脿ndard d'aplicacions, el desenvolupament basat en proves, la depuraci贸 del codi, el control de versions i molts m茅s. Podeu consultar el wiki Disseny del desenvolupament d'aplicacions Python per obtenir informaci贸 m茅s detallada sobre la configuraci贸 d'un pont entre el vostre IDE i una inst脿ncia en execuci贸 de LibreOffice.

L'extensi贸 APSO

L'extensi贸 Organitzador Alternatiu de Scripts Python (OASP) facilita l'edici贸 d'scripts Python, en particular quan s'incrusta en un document. Utilitzant OASP podeu configurar el vostre editor de codi font preferit, iniciar l'int猫rpret d'ordres Python integrat i, depurar scripts Python. Hi ha extensions que ajuden a inspeccionar els objectes UNO arbitraris, consulteu Disseny i desenvolupament s'aplicacions Python per a obtenir m茅s detalls sobre aquestes extensions.