Barra Cerca

La barra d'eines Cerca es pot usar per a cercar ràpidament entre els continguts dels documents del LibreOffice.

tip

Utilitza la drecera + F per obrir ràpidament la barra d'einesCercar.

Cerca text

Introduïu el text a cercar al document. Premeu Entrar per realitzar la cerca.

Cerca l'anterior

Mou el cursor i selecciona la coincidència anterior del text de cerca.

Icona Cercar anterior

Icona Cerca l'anterior

Trobar el següent

Mou el cursor i selecciona la següent coincidència del text cercat.

Icona Cercar següent

Icona Cercar següent

Cercar tot

Destaca totes les coincidències al document.

Distingeix entre majúscules i minúscules

Trieu aquesta opció per fer una cerca que distingeix entre majúscules i minúscules.

Cerca i reemplaça

Obre el diàleg Cercar i Reemplaçar, que ofereix més opcions per cercar al document.

Icona Cerca i reemplaça

Icona Cerca i reemplaça