Choose Insert - More Breaks

More Breaks

Submenu with additional row, column, and page breaks

Insert Manual Row Break

Manual Row Break Icon

Finalitza la fila actual i mou el text que es troba a la dreta del cursor cap a la línia següent, sense crear un paràgraf nou.

tip

You can also insert a line break by pressing Shift+Enter.

Insert Manual Column Break

Manual Column Break Icon

Insereix un salt de columna manual (en un format de múltiples columnes) i mou el text situat a la dreta del cursor al començament de la columna següent. Un salt de columna manual s'assenyala amb una vora no imprimible a la part superior de la nova columna.

tip

Insert a column break by pressing Ctrl+Shift+Enter

Manual Break

Manual Break icon

D'oh! You found a bug (text/swriter/01/04010000.xhp#manual_break_text not found).