Fitxer

Aquestes ordres s'apliquen al document actual, creaci贸 d'un document, obertura d'un document existent, o tancament de l'aplicaci贸.

Nou

Crea un document nou del LibreOffice.

Open

Opens a local or remote file. Opening multiple files is possible.

Open Remote

Opens a document located in a remote file service.

Documents recents

Enumera els 煤ltims fitxers que heu obert. Feu clic al nom d'un fitxer de la llista per obrir-lo.

Tanca

Tanca el document actual sense eixir del programa.

Auxiliars

Vos guia a trav茅s de la creaci贸 de cartes personals i professionals, faxos, agendes, etc.

Plantilles

Permet organitzar les plantilles i editar-les, i tamb茅 guardar el fitxer actual com a plantilla.

Torna a carregar

Reempla莽a el document actual per l'煤ltima versi贸 que s'ha guardat.

Versions

Guarda diverses versions del document actual al mateix fitxer i les organitza. Tamb茅 podeu obrir versions anteriors, suprimir-les i comparar-les.

Guarda

Guarda el document actual.

Anomena i guarda

Guarda el document actual en una altra ubicaci贸, o b茅 amb un nom de fitxer o un tipus de fitxer diferent.

Save Remote...

Saves a document located in a remote file service.

Guarda una c貌pia

Guarda una c貌pia del document actual amb un altre nom o ubicaci贸.

Guarda-ho tot

Guarda tots els documents del LibreOffice modificats.

Exporta

Guarda el document actual amb un nom i un format diferents a la ubicaci贸 que indiqueu.

Export As

Exporta el document en els formats PDF o EPUB.

Envia

Envia una c貌pia del document actual a diverses aplicacions.

Mostra la previsualitzaci贸 al navegador web

Crea una c貌pia temporal del document actual en format HTML, obri el navegador web per defecte del sistema i mostra el fitxer HTML en este navegador.

Previsualitzaci贸 d'impressi贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la p脿gina a imprimir o la tanca si ja s'ha obert.

Imprimeix

Prints the current document, selection, or the pages that you specify. You can also set the print options for the current document. The printing options can vary according to the printer and the operating system that you use.

Configuraci贸 de la impressora

Select the default printer for the current document and change printing options.

Propietats

Mostra les propietats del fitxer actual, incloses les estad铆stiques com ara el recompte de paraules i la data de creaci贸 del fitxer.

Signatures digitals

Permet afegir signatures digitals als documents i suprimir les signatures existents. Tamb茅 podeu utilitzar este di脿leg per visualitzar certificats.

Ix del LibreOffice

Tanca tots els programes del LibreOffice i vos demana que guardeu els canvis. Aquesta ordre no existeix en els sistemes macOS.