Navegaci贸 i selecci贸 amb el teclat

Podeu navegar per un document i fer-hi seleccions mitjan莽ant el teclat.

Tecla

Funci贸

+

Tecles de fletxa esquerra i dreta

Mou el cursor un car脿cter cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Mou el cursor una paraula cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Tecles de fletxa amunt i avall

Mou el cursor una l铆nia cap amunt o cap avall.

() Mou el par脿graf actual amunt o avall.

Inici

Mou el cursor al principi de la l铆nia actual.

Mou el cursor al principi del document.

Inici

En una taula

Mou el cursor al principi dels continguts de la cel路la actual.

Mou el cursor al principi dels continguts de la cel路la actual. Premeu novament la tecla per moure el cursor a la primera cel路la de la taula. Torneu-la a pr茅mer per moure el cursor al principi del document.

Fi

Mou el cursor al final de la l铆nia actual.

Mou el cursor al final del document.

Fi

En una taula

Mou el cursor al final dels continguts de la cel路la actual.

Mou el cursor al final dels continguts de la cel路la actual. Premeu novament la tecla per moure el cursor a la darrera cel路la de la taula. Torneu-la a pr茅mer per moure el cursor al final del document.

Re P脿g

Despla莽a el document una p脿gina cap amunt.

Mou el cursor a la cap莽alera.

Av P脿g

Despla莽a el document una p脿gina cap avall.

Mou el cursor al peu de p脿gina.