Utilització del cursor directe

El cursor directe vos permet introduir text en qualsevol posició de la pàgina.

Per a configurar el comportament del cursor directe, trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Ajudes a la formatació.

1. On the Tools bar, click the Direct Cursor icon Icon. Alternatively, enable Direct Cursor by going to Edit - Direct Cursor Mode.

2. Feu clic a un espai lliure del document de text. La busca del ratolí canviarà per reflectir l'alineació que s'aplicarà al text que escriviu:

Align left

Align left

Centered

Centered

Align right

Align right

1. Introduïu text. El LibreOffice inserirà automàticament el nombre necessari de línies en blanc i, si heu habilitat les opcions corresponents, tabuladors i espais.