Animació de text

Només podeu animar el text que es trobe dins d'un objecte de dibuix, com ara un rectangle, una línia o un objecte de text. Per exemple, dibuixeu un rectangle, feu-hi doble clic i introduïu-hi text.

1. Seleccioneu l'objecte de dibuix que conté el text que voleu animar.

2. Trieu Format - Objecte - Atributs del text i feu clic a la pestanya Animació de text.

3. Seleccioneu l'animació que vulgueu al quadre Efecte.

4. Definiu les propietats de l'efecte i feu clic a D'acord.