Animaci贸 de text

Nom茅s podeu animar el text que es trobe dins d'un objecte de dibuix, com ara un rectangle, una l铆nia o un objecte de text. Per exemple, dibuixeu un rectangle, feu-hi doble clic i introdu茂u-hi text.

1. Seleccioneu l'objecte de dibuix que cont茅 el text que voleu animar.

2. Trieu Format - Objecte - Atributs del text i feu clic a la pestanya Animaci贸 de text.

3. Seleccioneu l'animaci贸 que vulgueu al quadre Efecte.

4. Definiu les propietats de l'efecte i feu clic a D'acord.