Inserci贸 de taules

Disposeu de diversos m猫todes per crear una taula en un document de text. Aix铆, podeu inserir una taula des d'una barra d'eines, mitjan莽ant una orde de men煤 o des d'un full de c脿lcul.

Per inserir una taula des d'una barra d'eines

1. Col路loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir la taula.

2. A les barres Est脿ndard o Insereix, feu clic a la fletxa del costat de la icona Taula.

3. A la graella de la taula, arrossegueu per seleccionar el nombre de files i de columnes que vulgueu i a continuaci贸 deixeu anar.

Per cancel路lar, arrossegueu en sentit contrari fins que aparega el text Cancel路la a l'脿rea de previsualitzaci贸 de la graella.

Per inserir una taula mitjan莽ant una orde de men煤

1. Col路loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir la taula.

2. Trieu Taula 鈻 Insereix una taula.

3. Introdu茂u el nombre de files i de columnes a l'脿rea Mida.

4. Seleccioneu les opcions que vulgueu i feu clic a D'acord.

Inserci贸 d'una taula des d'un full de c脿lcul del Calc

1. Obriu el full de c脿lcul del LibreOffice Calc que cont茅 l'interval de cel路les que voleu inserir.

2. En el full de c脿lcul, arrossegueu per seleccionar les cel路les.

3. Trieu Edita 鈻 Copia.

4. Realitzeu una de les accions seg眉ents en el document de text:

Opcions

S'insereix com a...

Full de c脿lcul del LibreOffice 24.2

Objecte OLE - com amb +V o arrossegant i deixant anar

Metafitxer de GDI

Gr脿fic

Mapa de bits

Gr脿fic

HTML

Taula HTML

Text sense format

Nom茅s text, tabuladors com a separadors

Text formatat [RTF]

Taula de text

DDE link

Table structure and contents, without formatting. With updating

Arrossegar i deixar anar un interval de cel路les des d'un full de c脿lcul del Calc

1. Obriu el full de c脿lcul del LibreOffice Calc que cont茅 l'interval de cel路les que voleu inserir.

2. En el full de c脿lcul, arrossegueu per seleccionar les cel路les.

3. Feu clic damunt les cel路les seleccionades i manteniu premut el bot贸 del ratol铆.

4. Arrossegueu les cel路les seleccionades en el document de text.