Aplicació d'estils en mode de format d'emplenament

Podeu aplicar estils ràpidament en un document, com ara estils de paràgrafs i de caràcter, mitjançant el mode de format d'emplenament de la finestra Estils.

1. Trieu Visualitza ▸ Estils.

2. Feu clic a la icona de la categoria d'estil que vulgueu aplicar.

3. Feu clic a l'estil i a continuació a la icona Mode format d'emplenament Icona de la finestra Estils.

4. Moveu la busca del ratolí fins on vulgueu aplicar l'estil en el document i feu clic. Per aplicar l'estil a més d'un element, arrossegueu la busca per seleccionar els elements i deixeu-la anar.

5. Premeu Esc quan hàgeu acabat.