Supressió de salts de línia

Utilitzeu la funció de correcció automàtica per suprimir salts de línia presents dins de frases. Poden produir-se salts de línia no desitjats si copieu text des d'una altra font i l'enganxeu en un document de text.

Icona de nota

Esta funció de la correcció automàtica només funciona amb el text formatat amb l'estil de paràgraf "Per defecte".

1. Trieu Eines - Opcions de correcció automàtica.

2. A la pestanya Opcions, assegureu-vos que la casella Combina els paràgrafs d'una línia si la longitud supera el 50% estiga activada. Per canviar el percentatge mínim per a la longitud de línia, feu doble clic a l'opció de la llista i introduïu-hi un altre percentatge.

3. Feu clic a D'acord.

4. Seleccioneu el text que conté els salts de línia que voleu suprimir.

5. Al quadre Aplica l'estil de la barra Formatació, trieu "Per defecte".

6. Trieu Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Aplica.