Supressi贸 de salts de l铆nia

Utilitzeu la funci贸 de correcci贸 autom脿tica per suprimir salts de l铆nia presents dins de frases. Poden produir-se salts de l铆nia no desitjats si copieu text des d'una altra font i l'enganxeu en un document de text.

Icona de nota

Esta funci贸 de la correcci贸 autom脿tica nom茅s funciona amb el text formatat amb l'estil de par脿graf "Per defecte".

1. Trieu Eines - Opcions de correcci贸 autom脿tica.

2. A la pestanya Opcions, assegureu-vos que la casella Combina els par脿grafs d'una l铆nia si la longitud supera el 50% estiga activada. Per canviar el percentatge m铆nim per a la longitud de l铆nia, feu doble clic a l'opci贸 de la llista i introdu茂u-hi un altre percentatge.

3. Feu clic a D'acord.

4. Seleccioneu el text que cont茅 els salts de l铆nia que voleu suprimir.

5. Al quadre Aplica l'estil de la barra Formataci贸, trieu "Per defecte".

6. Trieu Eines 鈻 Correcci贸 autom脿tica 鈻 Aplica.